Varkens welzijn, u kunt meedoen!

Varkens zijn intelligente, nieuwsgierige dieren die hun omgeving graag onderzoeken door te wroeten, snuffelen en ruiken. Om dit natuurlijke gedrag zo goed mogelijk te kunnen uiten, geven wij en andere varkenshouders onze dieren speelgoed.

Ook meedoen?

Via de website www.varkensspeelgoed.nl kunt u zelf speelgoed bestellen. Indien u wilt kunt u het speelgoed zelf (evt in cadeaupapier) bezorgen als de jonge varkens gekomen zijn. (Wij zorgen dan voor overschoentjes en overalls)

Speelgoed speciaal ontwikkeld voor varkens

Het speelgoed dat u vindt op de website www.varkensspeelgoed.nl is speciaal ontwikkeld voor varkens. Dieren wroeten, bijten, stoeien en spelen er graag mee. Dat is goed voor hun gezondheid en welzijn. Al het varkensspeelgoed voldoet daarnaast aan hygiëne- en veiligheidseisen voor mens en dier.

Met een bestelling op de website www.varkensspeelgoed.nl steunt u Big Challenge in de strijd tegen kanker: 185 Fietsers uit de veehouderij beklimmen op 6 en 7 juni 2012 zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker. De BIG Challenge-fietsers maken deel uit van 7.500 fietsers die die dagen deelnemen aan Alpe d’HuZes: www.opgevenisgeenoptie.nl.
(Een initiatief van Herman Houweling)

(We hebben inmiddels voldoende Super Swing Bubbles en speelkettingen!)

 

Reacties zijn gesloten.